tb-planning Digest, Vol 113, Issue 16

Richard LEGER richard.leger at gmail.com
Fri Jul 19 13:16:04 UTC 2019


Hi Chiaki,

On Thu, Jul 18, 2019 at 11:00 PM <tb-planning-request at mozilla.org> wrote:

>
> Date: Fri, 19 Jul 2019 06:57:27 +0900
> From: "ISHIKAWA,chiaki" <ishikawa at yk.rim.or.jp>
>
> In https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1502923#c33
> you listed a few issues related to network download of data.
>
> Is it possible that TB uses unbuffered I/O for these network I/O?
>

Possibly, but I cannot really answer your questions as I am not familiar
with unbuffered I/O feature in TB or devtools and not sure it is the right
place to do so :)
I am only an end-user :-)

I suspect that particular issue I reported in comment 33 may have been
linked to a bug in the devtools and especially the library (
https://bug1515123.bmoattachments.org/attachment.cgi?id=9032369) used to
parse the network response and show it in the devtools network response
view/editor... if you would wait long enough when TB and devtools are "Not
Responding", the response data would show up eventually after a long while
in black and white... before another "Not Responding" processing occurs
again... till the same network response data appears but coloured formatted
this time... and TB resume to be responsive again (or not, requiring a
manual force close and restart).

In 67.x beta, the situation may have improved since then, so
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1502923#c33 may definitely
have been linked to a devtools bug...

Regards,
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.mozilla.org/pipermail/tb-planning/attachments/20190719/77cce02b/attachment-0001.html>


More information about the tb-planning mailing list