Greyout replies can'ts be sent

ace acelists at atlas.sk
Wed Jun 12 18:01:21 UTC 2013


Thanks for the image.
As I say, the feature only disables the Send button. No other widgets
should be disabled by it. But maybe there is a bug. Can you see any
error/exception in the tools->error console?

-------- Original Message --------
Subject: Re: Greyout replies can'ts be sent
From: Jean-Bernard Marcon <goofyfr at gmail.com>
To: acelists at atlas.sk, tb-planning at mozilla.org
Date: Wed, 12 Jun 2013 19:54:30 +0200

> 
> 
> 2013/6/12 <acelists at atlas.sk <mailto:acelists at atlas.sk>>
> 
>     Send button is intentionally greyed out (disabled) when no
>     recipients are input yet. That is a new feature since maybe a month.
> 
> 
> mmmh i am sorry there should be a glitch
> .
> When i hit the reply-all button, the recipients fields are automatically
> filled but every field label and the send button are greyout
> see image http://www.imagebanana.com/view/n1rddhxw/replytoall_prob.png
> 
> regards
> - Goofy
> 
>  
> 
>     But nothing else should be disabled, no menus like what Ludo describes.
> 
>     ______________________________________________________________
>     > Od: "Jean-Bernard Marcon" <goofyfr at gmail.com
>     <mailto:goofyfr at gmail.com>>
>     > Komu: Ludovic Hirlimann <lhirlimann at mozilla.com
>     <mailto:lhirlimann at mozilla.com>>
>     > Dátum: 12.06.2013 16:18
>     > Predmet: Re: Greyout replies can'ts be sent
>     >
>     > CC: tb-planning at mozilla.org <mailto:tb-planning at mozilla.org>
>     >Mhh yes it did happen to me today (Send button greyout) but at the
>     moment I
>     >cannot reproduce it. will report if happens again with any clue
>     >24.0a1
>     >Agent utilisateur     Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:24.0)
>     Gecko/20100101
>     > build ID    20130611030728
>     >
>     >- Goofy
>     >
>     >2013/6/11 Ludovic Hirlimann <lhirlimann at mozilla.com
>     <mailto:lhirlimann at mozilla.com>>
>     >
>     >> For the last two days on Nightly, when I reply (not all the time,
>     haven't
>     >> pinpointed what causes the issue), the compose window opens with
>     greyout
>     >> menus - text is greyout too. Emails can't be sent. to fix it I
>     need to
>     >> restart tb.
>     >>
>     >> Am I the only one ?
>     >>
>     >> eg I also get greyedout Help menus from time to time.
>     >>
>     >> Ludo
>     >>
>     >> --
>     >> [:Usul] SRE Team at Mozilla
>     >> QA Lead fof Thunderbird
>     >> http://sietch-tabr.tumblr.com/
>     >>
>     >> ______________________________**_________________
>     >> tb-planning mailing list
>     >> tb-planning at mozilla.org <mailto:tb-planning at mozilla.org>
>     >>
>     https://mail.mozilla.org/**listinfo/tb-planning<https://mail.mozilla.org/listinfo/tb-planning>
>     >>
>     >
>     >
>     >
>     >--
>     >Think Global, Make Locales!
>     >
>     >
>     >----------
>     >
>     >_______________________________________________
>     >tb-planning mailing list
>     >tb-planning at mozilla.org <mailto:tb-planning at mozilla.org>
>     >https://mail.mozilla.org/listinfo/tb-planning
>     >




More information about the tb-planning mailing list