Help with cleaning up trunk

neandr neandr at gmx.de
Tue Jun 15 16:12:31 UTC 2010


  Hi Mark,

could do it for Ubuntu 10.4 .. just updated and installed TB3.1rc2.

I was using TB3.1rc1 and 2 on WINxp SP3 with no problems, just started 
with U10.4 using the same profile as with WINxp.
Using POP3, IMAP and Newsgroup. But also made a cold, initial account 
setup with POP3.
No problem at all.

What's about time horizon  ... and which test environment you prefer?
   Günter


  [15.06.2010 16:48]    »Mark Banner« wrote:
> How's trunk looking on non-Mac platforms, anyone tried it out yet?
>
> On 10/06/2010 13:42, Mark Banner wrote:
>> Significant bugs I know about:
>>
>>     * Bug 565294
>>       <https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=565294> Add-on
>>       manager doesn't work.
>>           o Help with debugging would be very useful.
>>
> This is now fixed, and we now have bug 571759 
> <https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=571759> for reworking 
> add-on manager to be in a content tab. Help wanted here. Should be 
> quite easy to do ;-)
>
>>     * Bug 563764
>>       <https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=563764> / Bug
>>       563766 <https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=563766>
>>       Jit has been disabled in chrome because it was broken - the
>>       quick search filter bar wasn't working correctly and mozmill
>>       tests were failing.
>>           o All we know here is the functionality we use regressed at
>>             some stage between 1.9.2 and 1.9.3, but afaik there's no
>>             easy way to do a regression test for it. I'm hoping
>>             Andrew can take a look at it in the next few days.
>>
> That's still the right status.
>>
>>     * Bug 553993
>>       <https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=553993> The
>>       network error page doesn't work
>>
> Fixed
>>
>>     * Bug 565027
>>       <https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=565027> The tests
>>       in toolkit/mozapps/extensions/test/ frequently time out -
>>       probably Mac only.
>>           o Admittedly this wouldn't even be an alpha blocker, but
>>             we're seeing frequent orange from it.
>>           o There's a bit of information on the bug it would be
>>             useful to know if it (easily) happens on non-Mac platforms.
>>           o If anyone has time to spend trying to reproduce and/or
>>             debug, that would be useful.
>>
> Still help wanted as I haven't got round to this yet.
>
> Also added to the list:
>
> Bug 572086 <https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=572086> 
> Attachment functions broken - open/save/detach don't work.
>
> Mark.
>
>
> _______________________________________________
> tb-planning mailing list
> tb-planning at mozilla.org
> https://mail.mozilla.org/listinfo/tb-planning

-- 
Note:  Please use "Reply to All" to share this discussion with others on the list. Thanks

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.mozilla.org/pipermail/tb-planning/attachments/20100615/4002dee0/attachment.html>


More information about the tb-planning mailing list