problems with Thunderbird 17

Louis-Philippe Gauthier lpgauthier at gmail.com
Wed Sep 11 09:49:25 PDT 2013


Hi Patrick,

Thanks for your quick answer. I didn't see this in the Bug tracking system.

I noticed that is a 2 years old bug !

Amaazing :-(


Louis-Philippe



2013/9/11 Patrick Gagné <gagne.patrick at sepaq.com>

>  In our company too we have the same problem about the password! Same
> setup!
>
> I already open a case :
> https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=701474
>
> But no solution yet... ;-(
>
>
> Le 2013-09-11 11:06, Louis-Philippe Gauthier a écrit :
>
> Hi,
>
> We use Thunderbird 17.0.8 on Windows XP with Imap Server (Cyrus on Debian
> Server)
>
> *First Problem*
> We have a lot of  trouble when we create new account in ThunderBird with
> SSL/TLS (port 993). Have you the same problem? We create account without
> SSL first, and must modify the account with SSL after ...
>
> *Second Problem*
> Users save their password. When they change their password in the LDAP
> directory, I must delete the saved password in Tools menu  / Options.
> Thunderbird doesn't dectect that is a invalid password. Why ? Do you have
> some clues ?
>
>
> Are those bugs will be fixed in the new Thunderbird 24 ?
>
> --
> Louis-Philippe
>
>
> _______________________________________________
> tb-enterprise mailing listtb-enterprise at mozilla.orghttps://mail.mozilla.org/listinfo/tb-enterprise
>
>
>


-- 
Louis-Philippe Gauthier
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.mozilla.org/pipermail/tb-enterprise/attachments/20130911/9cf87c56/attachment-0001.html>


More information about the tb-enterprise mailing list